Om

OM MIG

HEJ, MIT NAVN ER METTE FINK


Jeg har hele livet arbejdet med mennesker, og blev uddannet pædagog i 2016 efter 8 år som medhjælper. Jeg var sikker på at jeg skulle være pædagog resten af livet, men jeg blev mere og mere drænet. Her startede min rejse ind i den alternative verden. 2020 var året hvor jeg fandt min rette plads i livet. Jeg brugte et helt år på at finde mig selv og lærer en masse omkring medition og chakra, finde min egen balance. 

i 2021 gik jeg igang med Reiki Healing uddannelsen hos Imke, afdøde kontakt uddannelsen hos Rikke Rasmussen samt livsdesign og skyggecoach som jeg har taget hos Henriette Søvind.

I marts 2022 clairvoyant uddannelsen. 

Jeg ønsker nu at hjælpe dig videre på din egen rejse, sammen kan vi finde dit fulde potentiale og gå en lysere tid i møde.  Events

Kontakt mig via mail eller sms 

Kommende arrangementer

Beskrivelse


Jeg tror på at vi som mennesker mødes fordi vi har ting til fælles, jeg oplever tit at, når man laver forskellige events hvor flere mennesker mødes er der som regl et tema som går igennem for alle. Derfor er jeg vild med at lave de her små events, vi bliver klar over at vi ikke står alene i vores problemer, samt vi kan spejle os i hinanden for at højne energien.

februar

09

kl. 19-20.30


Pris 120 kr pr person

Jeg ønsker at skabe et pusterum, fra vores tempo fyldte hverdagsliv, jeg mener at det er vigtigt at prioritere stilhed og ro. På den måde kan krop og sind genetablere sig tilbage til den naturlige balance, som øger vores spirituelle vågenhed.
Alle kan lære at meditere, det kræver blot en smule øvelse, i starten kan det være svært at give sig helt hen og slippe tankerne.
Regelmæssig meditation kan balancere sindets tankemylder og kroppens stressrespons. Det gør at du vil føle dig mere afslappet, fokuseret og opleve indre ro på sigt.
Der vil blive valgt et tema for hver gang og dette bliver meldt ud i gruppen.
Det vil være små hold med 4-5 personer, og der vil være plads til at reflektere over forskellige ting i fællesskab.

pris: 120 kr.
Tilmelding skal ske via enten
Tlf.: 31747377
Mail: post@mettefink.dk
Via messeneger på min Facebook side

februar

06

16-18

Jeg har valgt at holde lidt åbent hus – åben butik nogle dage om måneden.

Her kan du og familien komme forbi det sorte anneks og kigge på lækre sten og krystaller, orakel kort, rumspray og meget andet spændende.

Hos mig har man ikke travlt, man må sanse, røre og mærke på det hele også dine kære børn. Jeg vil hver gang sørge for at der er lidt at drikke og snack, og samtale er i højsædet. Så du skal være velkommen til at komme forbi til en uformel snak om den åndelige verden eller alt mellem himmel og jord.

Glæder mig til at se dig.

Februar

01

kl. 08-22

Pris 35 kr pr person

Hver måned stiller jeg mig til rådighed den 1. hvor jeg tuner op på din energi og trækker et kort og sender dig billede af kort samt en mini clairvoyance. små budskaber direkte fra dine kære guider eller afdøde.  

Pris er 35 kr.

 send en besked til mig via Messenger, på mail (post@mettefink.dk) eller på SMS (31747377) samt betaling er gennemført

Januar 

19

kl. 17-20.00

Marts

07

kl. 17-20.00

Pris 333 kr pr person

Ved denne Kakao ceremoni vil der være fokus på at reflektere, manifestere og skabe din virkelighed.
Kakaoen åbner dit hjerte op og stilner dit sind (tanker). Man bliver mere opmærksom på nuet ogdet flow der er mellem krop, sind og sjæl. Man bliver connectet til kærligheden der er over alt omkring os.
Der er ikke kakaoen i sig selv der gør dette, men energien og kærligheden der har været til at lave den. Måden den er dyrket på og at den på intet tidspunkt er blevet berørt af maskiner. Den energi der bliver lagt i at lave den i hjemmet, og nydelsen der vækker alle sanser. Det vil sige at det rundt om er lige så vigtigtat vælge tid og sig selv til via kakao.
Kakaoen virker bedst på tom mave så jeg vil råde dig til ikke at spise 3 timer før ceremonien.
Der vil blive serveret lidt mad til slut.
Prisen er 333 – så hvis du vil opleve kakaoens blide energi og få manifesteret og skabe din nye virkelighed så smid mig en besked og din plads er sikret når pengene er overført.
Medbring gerne tæppe, puder, vandflaske og evt notesbog og pen.

Februar

07

kl. 19-21.00

Marts 

14

kl. 19-21

Pris 200 kr pr person


Jeg er vild afdøde kontakt, det er smukt og jeg er dybt taknemlig for, at få lov til at komme tæt på jeres kære afdøde og komme med budskaber.
Når man laver en klarsynsaften er det vigtigste, energien i rummet, vi smitter hinanden og da afdødekontakt er et samarbejde og samhørighed mellem os og den åndelige verden, er det vigtigt at du selv ønsker denne form for kontakt, samt at du er åben i dit sind.
Jeg vil virke som kanal mellem dig og dine kære afdøde.
Du kan forvente en aften med masser af healing, summende energi og nysgerrighed.
Der er plads til 6
Pris: 200 kr. pr. person
tilmeldingen er først gyldig når du har skrevet en besked til mig via Messenger, på mail (post@mettefink.dk) eller på SMS (31747377) samt betaling er gennemført.

januar

25

kl. 18-21

Februar

15

kl. 18-21

Pris 150 kr pr person

Jeg har valgt at lave en slags delings cafe, hvor man kan møde ligesindet, hvor vi vil have forskellige temaer alt efter hvem der tilmelder sig. temaer som, englekort, clairvoyance, afdøde kontakt, healing, chakra og meget meget mere
Hele meningen med disse aftner vil være at vi kan skabe en cirkel med dem vi falder i hak med, se hinanden an og se hvor det ender. Og kunne dele vores erfaringer med hinanden undervejs.
Prisen vil være 150 kr. på den måde kan alle være med.
dit plads er sikret når du har tilmeldt dig hos mig og betalingen er gennemført

April

23

kl. 10-15

Pris 650 kr pr person

Vi er alle healer og clairvoyante

Test dine evner af inden for healing, clairvoyance og afdøde kontakt

Du vil blive tæsket igennem en masse teori, meditation og øvelser. Alt sammen vil støtte dig i at øge din intuition og opbygge din egen energi, så du kan fungere som kanal.

Dette vil være en forsmag på de 3 elementer og på sigt vil jeg lave workshops for hver, så der er mulighed for at gå i dybden med det du brænder mest for

Der er plads til 6

Pris: 650 kr. pr. person

Tilmeldingen er først gyldig når du har skrevet en besked til mig via Messenger, på mail (post@mettefink.dk) eller på SMS (31747377) samt betaling er gennemført