Om

OM MIG

HEJ, MIT NAVN ER METTE FINK


Jeg har hele livet arbejdet med mennesker, og blev uddannet pædagog i 2016 efter 8 år som medhjælper. Jeg var sikker på at jeg skulle være pædagog resten af livet, men jeg blev mere og mere drænet. Her startede min rejse ind i den alternative verden. 2020 var året hvor jeg fandt min rette plads i livet. Jeg brugte et helt år på at finde mig selv og lærer en masse omkring medition og chakra, finde min egen balance. 

i 2021 gik jeg igang med Reiki Healing uddannelsen hos Imke, afdøde kontakt uddannelsen hos Rikke Rasmussen samt livsdesign og skyggecoach som jeg har taget hos Henriette Søvind.

I marts 2022 går det løs med clairvoyant uddannelsen. 

Jeg ønsker nu at hjælpe dig videre på din egen rejse, sammen kan vi finde dit fulde potentiale og gå en lysere tid i møde.  Events

Kontakt mig via mail eller sms 

Kommende arrangementer

Beskrivelse


Jeg tror på at vi som mennesker mødes fordi vi har ting til fælles, jeg oplever tit at, når man laver forskellige events hvor flere mennesker mødes er der som regl et tema som går igennem for alle. Derfor er jeg vild med at lave de her små events, vi bliver klar over at vi ikke står alene i vores problemer, samt vi kan spejle os i hinanden for at højne energien.

Pris 100 kr pr person


september

15

kl. 19-20.30


september

29

kl. 19-20.30


Som noget nyt har jeg valg at opstarte torsdags meditation/healing.
Jeg ønsker at skabe et pusterum, fra vores tempo fyldte hverdagsliv, jeg mener at det er vigtigt at prioritere stilhed og ro. På den måde kan krop og sind genetablere sig tilbage til den naturlige balance, som øger vores spirituelle vågenhed.
Alle kan lære at meditere, det kræver blot en smule øvelse, i starten kan det være svært at give sig helt hen og slippe tankerne.
Regelmæssig meditation kan balancere sindets tankemylder og kroppens stressrespons. Det gør at du vil føle dig mere afslappet, fokuseret og opleve indre ro på sigt.
Der vil blive valgt et tema for hver gang og dette bliver meldt ud i gruppen.
Det vil være små hold med 4-5 personer, og der vil være plads til at reflektere over forskellige ting i fællesskab.

pris: 100 kr.
Tilmelding skal ske via enten
Tlf.: 31747377
Mail: post@mettefink.dk
Via messeneger på min Facebook side

September

18

11-14

September

27

16-19

Jeg har valgt at holde lidt åbent hus – åben butik nogle dage om måneden.

Her kan du og familien komme forbi det sorte anneks og kigge på lækre sten og krystaller, orakel kort, rumspray og meget andet spændende.

Hos mig har man ikke travlt, man må sanse, røre og mærke på det hele også dine kære børn. Jeg vil hver gang sørge for at der er lidt at drikke og snack, og samtale er i højsædet. Så du skal være velkommen til at komme forbi til en uformel snak om den åndelige verden eller alt mellem himmel og jord.

Glæder mig til at se dig.

Oktober

01

kl. 08-22

Pris 35 kr pr person

Hver måned stiller jeg mig til rådighed den 1. hvor jeg tuner op på din energi og trækker et kort og sender dig billede af kort samt en mini clairvoyance. små budskaber direkte fra dine kære guider eller afdøde.  

Pris er 35 kr.

 send en besked til mig via Messenger, på mail (post@mettefink.dk) eller på SMS (31747377) samt betaling er gennemført

September

08

kl. 19-20.30

Pris 200 kr pr person

Til dig der arbejder med mennesker, kender du det at have føling med alle omkring dig? Du kan mærke hvis andre har en dårlig dag eller er triste. Føler du dig drænet? Og har du det bedst når du arbejder alene med dine børn, ældre eller borger?
Har du overvejet om du er spirituel?
Vores solar plexus kommer på overarbejde når vi er for åbne i energi, det giver mulighed for at andre kan hægte sig på din energi, samt at man ubevidst går ind i andre og mærker deres energi. Begge dele dræner dig. Når man bruger sig selv på denne måde på arbejdet er der større chance for at gå ned med stress på sigt.
Ved at blive bevidst om energien omkring dig kan du lærer at lukke af og på den måde beholde din egen energi.

Alle pædagoger, sygeplejersker og sosuér burde lærer dette for at passe på sig selv i en travl hverdag.
Hvorfor er det de bedste der går ned med stress eller søger helt væk fra deres fag?
Denne aften vil jeg give dig en energi bevidsthed, som kan hjælpe dig med at passe på dig selv, og give dig energien tilbage, til det vigtigste nemlig din fritid.
Du skal kunne leve når du har fri. Vi burde ikke leve for at arbejde, men arbejder for at kunne leve.

Pris er 200 kr.

tilmeldingen er først gyldig når du har skrevet en besked til mig via Messenger, på mail (post@mettefink.dk) eller på SMS (31747377) samt betaling er gennemført

September

20

kl. 19-20.30

Pris 150 kr pr person

Udsolgt

Jeg er vild afdøde kontakt, det er smukt og jeg er dybt taknemlig for, at få lov til at komme tæt på jeres kære afdøde og komme med budskaber.
Jeg kunne rigtig godt tænkte mig at afprøve nogle forskellige teknikker inden for klarsyn. Derfor vil denne aften kun koste 150 kr.
Når man laver en klarsynsaften er det vigtigste, energien i rummet, vi smitter hinanden og da afdødekontakt er et samarbejde og samhørighed mellem os og den åndelige verden, er det vigtigt at du selv ønsker denne form for kontakt, samt at du er åben i dit sind.
Jeg vil virke som kanal mellem dig og dine kære afdøde og jeg vil afprøve forskellige teknikker denne aften, så bær over med mig, hvis en af teknikkerne driller mig. Denne aften vil handle om læring og vi lære først rigtig når vi fejler, så lad os grine af det og komme videre.
Du kan forvente en aften med masser af healing, summende energi og nysgerrighed.
Der er plads til 6
Pris: 150 kr. pr. person
tilmeldingen er først gyldig når du har skrevet en besked til mig via Messenger, på mail (post@mettefink.dk) eller på SMS (31747377) samt betaling er gennemført.