Om

OM MIG


Healer, clairvoyant og medie


Jeg bliver tit spurgt om hvordan jeg endte her, og mit svar er meget enkelt. Jeg blev guidet her til hele vejen, for mig handler det netop om at lytte til det spirituelle og have tiltro til at alt ting sker af en grund.

Inden jeg blev vist denne verden arbejdede jeg med mennesker, og blev uddannet pædagog i 2016 efter 8 år som medhjælper. Jeg var sikker på at jeg skulle være pædagog resten af livet, men jeg blev mere og mere drænet. Her startede min rejse ind i den alternative verden. 2020 var året hvor jeg fandt min rette plads i livet. Jeg brugte et helt år på at finde mig selv og lærer en masse omkring meditation, chakra, spiritualitet og til sidst finde min egen balance. I 2021 gik jeg all in med både reiki healing, medie og coaching uddannelse, efterfulgt af clairvoyant uddannelse i 2022. Jeg er af den overbevisning at vi lære gennem hele livet så derfor er min lærings vej på ingen måde slut endnu.

Det nyeste jeg har kastet mig ud i er krystalhealing igennem

 Kyle Gray.

Hvad fremtiden vil bringe, er stadig uvist for jeg lever spirituelt og lader mig guide, men en ting er sikkert, min rejse slutter aldrig. Jeg håber og glæder mig til at det bliver almindeligt at gå til en clairvoyant på samme måde som man går til psykolog eller bruger healing på hospitalerne ved terminale patienter.

Jeg ønsker nu at hjælpe dig videre på din egen rejse, sammen kan vi finde dit fulde potentiale og gå en lysere tid i møde.  Events

Kontakt mig via mail eller sms 

Kommende arrangementer

Beskrivelse


Jeg tror på at vi som mennesker mødes af en grund, intet er tilfældigt. Og derfor ønsker jeg at lave forskellige events så du har mulighed for at møde præcis de mennesker som er meningen at du skal møde. Ved at møde ligesindet bliver klar over at vi ikke står alene i vores problemer, vi bliver en del af noget større og for en stund har vi noget fælles sammen.  

Spirituel julekalender

November

30

kl. 19-20.30


Pris 450-850 kr pr person

Forkæl dig selv eller en du holder af med en spirituel pakkekalender i december.

Intet er lavet på forhånd, jeg vil intuitivt udvælge og sammensætte det helt rigtige til modtageren, ved at tune ind på energien og bruge det clairvoyante

Der er 3 forskellige muligheder

1. Den store med en god blanding til 850 kr.

Der kan indeholde krystaller, englekort, røgelse, lys, personlige beskeder og meget mere sjov.

2. Den lille med lommesten til 450 kr.

Den her kalender er virkelig god til børn og unge også, så hvis du har et sensitivt barn eller en teenager der har det svært på den ene eller den anden måde så giv dem denne energi gave. Den er også god til de mere skabs spirituelle eller dem der er nye i det

3. Adventskalender til 450 kr.

En pakke til hver advent

Fælles for dem alle er at de er lavet kun til dig, så ingen er ens. jeg bruger meget tid og energi på at finder det der passer ind for dig i dit liv lige nu.

Der følger en beskrivelse med for hver dag, både hvilken sten det er og hvordan den kan hjælpe dig.

De skal afhentes i min praksis i Taastrup.

Smid mig gerne en privat besked


November

30

kl. 19-20.30


Pris 120 kr pr person

Torsdags meditation

Jeg ønsker at skabe et pusterum, fra vores tempo fyldte hverdagsliv, jeg mener at det er vigtigt at prioritere stilhed og ro. På den måde kan krop og sind genetablere sig tilbage til den naturlige balance, som øger vores spirituelle vågenhed.
Alle kan lære at meditere, det kræver blot en smule øvelse, i starten kan det være svært at give sig helt hen og slippe tankerne.
Regelmæssig meditation kan balancere sindets tankemylder og kroppens stressrespons. Det gør at du vil føle dig mere afslappet, fokuseret og opleve indre ro på sigt.
Der vil blive valgt et tema for hver gang og dette bliver meldt ud i gruppen.
Det vil være små hold med 4-5 personer, og der vil være plads til at reflektere over forskellige ting i fællesskab.

pris: 120 kr.
Tilmelding skal ske via enten
Tlf.: 31747377
Mail: post@mettefink.dk
Via messeneger på min Facebook side

Åben butik

December

07

kl. 17-19


Jeg har valgt at holde lidt åbent hus – åben butik nogle dage om måneden.

Her kan du og familien komme forbi det sorte anneks og kigge på lækre sten og krystaller, orakel kort, rumspray og meget andet spændende.

Hos mig har man ikke travlt, man må sanse, røre og mærke på det hele også dine kære børn. Jeg vil hver gang sørge for at der er lidt at drikke og snack, og samtale er i højsædet. Så du skal være velkommen til at komme forbi til en uformel snak om den åndelige verden eller alt mellem himmel og jord.

Glæder mig til at se dig.

December

01

kl. 08-22

Pris 40 kr pr person

Månedskort

Hver måned stiller jeg mig til rådighed den 1. hvor jeg tuner op på din energi og trækker et kort og sender dig billede af kort samt en mini clairvoyance. små budskaber direkte fra dine kære guider eller afdøde.  

Pris er 40 kr.

 send en besked til mig via Messenger, på mail (post@mettefink.dk) eller på SMS (31747377) samt betaling er gennemført

November

13

kl. 17.30-20.00

Pris 222 kr pr person

Kakao ceremoni

Ved denne Kakao ceremoni vil der være fokus på at reflektere, manifestere og skabe din virkelighed.
Kakaoen åbner dit hjerte op og stilner dit sind (tanker). Man bliver mere opmærksom på nuet ogdet flow der er mellem krop, sind og sjæl. Man bliver connectet til kærligheden der er over alt omkring os.
Der er ikke kakaoen i sig selv der gør dette, men energien og kærligheden der har været til at lave den. Måden den er dyrket på og at den på intet tidspunkt er blevet berørt af maskiner. Den energi der bliver lagt i at lave den i hjemmet, og nydelsen der vækker alle sanser. Det vil sige at det rundt om er lige så vigtigtat vælge tid og sig selv til via kakao.
Kakaoen virker bedst på tom mave så jeg vil råde dig til ikke at spise 3 timer før ceremonien.
Der vil blive serveret lidt mad til slut.
Prisen er 222 – så hvis du vil opleve kakaoens blide energi og få manifesteret og skabe din nye virkelighed så smid mig en besked og din plads er sikret når pengene er overført.
Medbring gerne tæppe, puder, vandflaske og evt notesbog og pen.

November

16

kl. 19-21

Pris 200 kr pr person

Klarsyns aften


Jeg er vild afdøde kontakt, det er smukt og jeg er dybt taknemlig for, at få lov til at komme tæt på jeres kære afdøde og komme med budskaber.
Når man laver en klarsynsaften er det vigtigste, energien i rummet, vi smitter hinanden og da afdødekontakt er et samarbejde og samhørighed mellem os og den åndelige verden, er det vigtigt at du selv ønsker denne form for kontakt, samt at du er åben i dit sind.
Jeg vil virke som kanal mellem dig og dine kære afdøde.
Du kan forvente en aften med masser af healing, summende energi og nysgerrighed.
Der er plads til 6
Pris: 200 kr. pr. person
tilmeldingen er først gyldig når du har skrevet en besked til mig via Messenger, på mail (post@mettefink.dk) eller på SMS (31747377) samt betaling er gennemført.

Spirituel delings cafe


November

21

kl. 18.30-21

Pris 150 kr pr person

Jeg har valgt at lave en slags delings cafe, hvor man kan møde ligesindet, hvor vi vil have forskellige temaer alt efter hvem der tilmelder sig. temaer som, englekort, clairvoyance, afdøde kontakt, healing, chakra og meget meget mere
Hele meningen med disse aftner vil være at vi kan skabe en cirkel med dem vi falder i hak med, se hinanden an og se hvor det ender. Og kunne dele vores erfaringer med hinanden undervejs.
Prisen vil være 150 kr. på den måde kan alle være med.
dit plads er sikret når du har tilmeldt dig hos mig og betalingen er gennemført

Test dine evner 

November

07

kl. 10-15

Pris 650 kr pr person

Vi er alle healer og clairvoyante

Test dine evner af inden for healing, clairvoyance og afdøde kontakt

Du vil blive tæsket igennem en masse teori, meditation og øvelser. Alt sammen vil støtte dig i at øge din intuition og opbygge din egen energi, så du kan fungere som kanal.

Dette vil være en forsmag på de 3 elementer og på sigt vil jeg lave workshops for hver, så der er mulighed for at gå i dybden med det du brænder mest for

Der er plads til 6

Pris: 650 kr. pr. person

Tilmeldingen er først gyldig når du har skrevet en besked til mig via Messenger, på mail (post@mettefink.dk) eller på SMS (31747377) samt betaling er gennemført

Online julekalender

December

1-31

Pris 100 kr pr person

Igen i år har jeg valgt at lave en online julekalender og det bliver et brag af en fest

Eller i hvert fald en masse viden omkring det spirituelle

En platform hvor jeg vil dele min viden videre i form af meditationer, fælleshealing, gode tilbud, konkurrencer hver advent og opslag hver dag med gode råd og tanker om din og min spirituelle praksis og egentlig blot dejlig online samvær

Så er du klar til et spirituelt boost i 24 dage så tøv ikke med at tilmelde dig

Lukket Facebook gruppe

Pris 100 kr.

Smid mig en privat besked og du vil få tilsendt gruppen

Betales via mobilepay 135848

Det bliver fantalastisk