Om

OM MIG


Healer, clairvoyant og medie


Jeg bliver tit spurgt om hvordan jeg endte her, og mit svar er meget enkelt. Jeg blev guidet her til hele vejen, for mig handler det netop om at lytte til det spirituelle og have tiltro til at alt ting sker af en grund.

Inden jeg blev vist denne verden arbejdede jeg med mennesker, og blev uddannet pædagog i 2016 efter 8 år som medhjælper. Jeg var sikker på at jeg skulle være pædagog resten af livet, men jeg blev mere og mere drænet. Her startede min rejse ind i den alternative verden. 2020 var året hvor jeg fandt min rette plads i livet. Jeg brugte et helt år på at finde mig selv og lærer en masse omkring meditation, chakra, spiritualitet og til sidst finde min egen balance. I 2021 gik jeg all in med både reiki healing, medie og coaching uddannelse, efterfulgt af clairvoyant uddannelse i 2022. Jeg er af den overbevisning at vi lære gennem hele livet så derfor er min lærings vej på ingen måde slut endnu.

Det nyeste jeg har kastet mig ud i er krystalhealing igennem

 Kyle Gray.

Hvad fremtiden vil bringe, er stadig uvist for jeg lever spirituelt og lader mig guide, men en ting er sikkert, min rejse slutter aldrig. Jeg håber og glæder mig til at det bliver almindeligt at gå til en clairvoyant på samme måde som man går til psykolog eller bruger healing på hospitalerne ved terminale patienter.

Jeg ønsker nu at hjælpe dig videre på din egen rejse, sammen kan vi finde dit fulde potentiale og gå en lysere tid i møde.  Events

Kontakt mig via mail eller sms 

Kommende arrangementer

Beskrivelse


Jeg tror på at vi som mennesker mødes af en grund, intet er tilfældigt. Og derfor ønsker jeg at lave forskellige events så du har mulighed for at møde præcis de mennesker som er meningen at du skal møde. Ved at møde ligesindet bliver klar over at vi ikke står alene i vores problemer, vi bliver en del af noget større og for en stund har vi noget fælles sammen.  


Maj

02

kl. 19-20.30


Pris 120 kr pr person

Torsdags meditation

Jeg ønsker at skabe et pusterum, fra vores tempo fyldte hverdagsliv, jeg mener at det er vigtigt at prioritere stilhed og ro. På den måde kan krop og sind genetablere sig tilbage til den naturlige balance, som øger vores spirituelle vågenhed.
Alle kan lære at meditere, det kræver blot en smule øvelse, i starten kan det være svært at give sig helt hen og slippe tankerne.
Regelmæssig meditation kan balancere sindets tankemylder og kroppens stressrespons. Det gør at du vil føle dig mere afslappet, fokuseret og opleve indre ro på sigt.
Der vil blive valgt et tema for hver gang og dette bliver meldt ud i gruppen.
Det vil være små hold med 4-5 personer, og der vil være plads til at reflektere over forskellige ting i fællesskab.

pris: 120 kr.
Tilmelding skal ske via enten
Tlf.: 31747377
Mail: post@mettefink.dk
Via messeneger på min Facebook side

December

Aflyst


marts

04

kl. 16-19

Åben butik

Jeg har valgt at holde lidt åbent hus – åben butik nogle dage om måneden.

Her kan du og familien komme forbi det sorte anneks og kigge på lækre sten og krystaller, orakel kort, rumspray og meget andet spændende.

Hos mig har man ikke travlt, man må sanse, røre og mærke på det hele også dine kære børn. Jeg vil hver gang sørge for at der er lidt at drikke og snack, og samtale er i højsædet. Så du skal være velkommen til at komme forbi til en uformel snak om den åndelige verden eller alt mellem himmel og jord.

Glæder mig til at se dig.

Juni

01


Pris 45 kr pr person

Månedskort

Hver måned stiller jeg mig til rådighed den 1. hvor jeg tuner op på din energi og trækker et kort og sender dig billede af kort samt en mini clairvoyance. små budskaber direkte fra dine kære guider eller afdøde.  

Pris er 40 kr.

 send en besked til mig via Messenger, på mail (post@mettefink.dk) eller på SMS (31747377) samt betaling er gennemført

april

15

kl. 17.30-20.00

Pris 222 kr pr person

Kakao ceremoni

Ved denne Kakao ceremoni vil der være fokus på at reflektere, manifestere og skabe din virkelighed.
Kakaoen åbner dit hjerte op og stilner dit sind (tanker). Man bliver mere opmærksom på nuet ogdet flow der er mellem krop, sind og sjæl. Man bliver connectet til kærligheden der er over alt omkring os.
Der er ikke kakaoen i sig selv der gør dette, men energien og kærligheden der har været til at lave den. Måden den er dyrket på og at den på intet tidspunkt er blevet berørt af maskiner. Den energi der bliver lagt i at lave den i hjemmet, og nydelsen der vækker alle sanser. Det vil sige at det rundt om er lige så vigtigtat vælge tid og sig selv til via kakao.
Kakaoen virker bedst på tom mave så jeg vil råde dig til ikke at spise 3 timer før ceremonien.
Der vil blive serveret lidt mad til slut.
Prisen er 222 – så hvis du vil opleve kakaoens blide energi og få manifesteret og skabe din nye virkelighed så smid mig en besked og din plads er sikret når pengene er overført.
Medbring gerne tæppe, puder, vandflaske og evt notesbog og pen.

Maj

27

kl. 19-21

Pris 250 kr pr person

Klarsyns aften

Nu i Herlev (Mild studio)

Jeg er vild afdøde kontakt, det er smukt og jeg er dybt taknemlig for, at få lov til at komme tæt på jeres kære afdøde og komme med budskaber.
Når man laver en klarsynsaften er det vigtigste, energien i rummet, vi smitter hinanden og da afdødekontakt er et samarbejde og samhørighed mellem os og den åndelige verden, er det vigtigt at du selv ønsker denne form for kontakt, samt at du er åben i dit sind.
Jeg vil virke som kanal mellem dig og dine kære afdøde.
Du kan forvente en aften med masser af healing, summende energi og nysgerrighed.
Der er plads til 8
Pris: 250 kr. pr. person
tilmeldingen er først gyldig når du har skrevet en besked til mig via Messenger, på mail (post@mettefink.dk) eller på SMS (31747377) samt betaling er gennemført.

Spirituel delings cafe


Maj

13

kl. 18.30-21

Pris 150 kr pr person

Jeg har valgt at lave en slags delings cafe, hvor man kan møde ligesindet, hvor vi vil have forskellige temaer alt efter hvem der tilmelder sig. temaer som, englekort, clairvoyance, afdøde kontakt, healing, chakra og meget meget mere
Hele meningen med disse aftner vil være at vi kan skabe en cirkel med dem vi falder i hak med, se hinanden an og se hvor det ender. Og kunne dele vores erfaringer med hinanden undervejs.
Prisen vil være 150 kr. på den måde kan alle være med.
dit plads er sikret når du har tilmeldt dig hos mig og betalingen er gennemført

Test dine evner 

Marts

06

kl. 10-15

Pris 650 kr pr person

Vi er alle healer og clairvoyante

Test dine evner af inden for healing, clairvoyance og afdøde kontakt

Du vil blive tæsket igennem en masse teori, meditation og øvelser. Alt sammen vil støtte dig i at øge din intuition og opbygge din egen energi, så du kan fungere som kanal.

Dette vil være en forsmag på de 3 elementer og på sigt vil jeg lave workshops for hver, så der er mulighed for at gå i dybden med det du brænder mest for

Der er plads til 6

Pris: 650 kr. pr. person

Tilmeldingen er først gyldig når du har skrevet en besked til mig via Messenger, på mail (post@mettefink.dk) eller på SMS (31747377) samt betaling er gennemført

Dødens event

April

26

kl. 18-21

Pris 250 kr pr person

Kom til et spændende foredrag omkring døden, overgangen og tiden efter.
Vi har altid fået at vide at livet er en gave, men aldrig at døden også i mange tilfælde er det
Det er det i min optik, døden kan nemlig være den smukkeste overgang hvis vi tillader det. I Danmark og norden generelt er der stadig tabu omkring døden, med uden døden har vi ikke livet. Det er en ganske naturlig del af mennesket cyklus og i min spirituelle praksis ser jeg ikke døden som et punktum men mere som en ny begyndelse
Jeg er nysgerrig på døden og jeg kommunikere med en del fra den anden side og det er virkelig spændende at høre deres fortællinger og det sætter mig i gang med nye processer, nye ideer og nye tilgange
Til dette event bliver der holdt et oplæg omkring døden, tiden efter og livet mellem livene. Jeg deler ud af min viden og invitere jeres kære afdøde med og mon ikke nogen af dem får taletid. Der vil være en meditation hvor vi kommer på en lille rejse ind i kilden
Det kommer til at foregår i Herlev Mild studio og prisen vil være 250 kr.