behandlinger

Behandlinger

Reiki healing

  • 650 kr
  • Barn 4-13 år 400 kr

Af 45 min

Reiki betyder universel livsenergi, og det betyder i praksis at Reiki-healing hjælper med at få genoprettet kroppens energi balance. Det er muligt at frigøre energiblokeringer og afhjælpe mange fysiske og psykiske ubalancer. Energien er en livskraft der strømmer gennem den fysiske krop, gennem chakraer og organer. Derudover kan Reiki-healing løsne følelsesmæssige svære situationer og traumer som sidder i kroppen.


Ved hver session vil jeg lave en chakralæsning, hvorefter vi får en snak om hvad der rører sig præcist for dig som klient, og hvad det videre forløb kan være.

Krystal healing 

  • 700 kr 

Af 60-80 min

 

Krystalhealing er blevet brugt til alle tider. Vi mennesker har altid brugt naturens kræfter og ressourcer til at skabe balance og healing med. Naturen er fuld af naturlig medicin til krop, sind og sjæl og her især de vidunderlige egenskaber som krystaller og sten har med sig. De er med til at skabe balance både på jorden og i alt levende omkring sig.

 

Det som krystalhealing kan gøre for dig,  er at hjælpe krop, sind og sjæl med det du har brug for. Den hjælper dig til at blive klogere på dig selv og se hvad du har brug for at arbejde videre med i din egen udvikling for at komme tilbage til din naturlige balance.

 

Ved en krystalhealing hos mig får du både samtale før og efter healingen. Jeg går op i at du er med hele vejen og får forklaret hvad der foregår undervejs. Hvis jeg kan mærke at der er behov for det, kobler jeg Reiki-healing på. Husk på at ingen behandlinger er ens, og det er helt okay.

Clairvoyance/Coaching

  • 800 kr

Af 55 min

Under en Clairvoyance stiller jeg mig til rådighed for dine guider, hjælpere og kære afdøde. Her hører, ser og mærker jeg hvad de gerne vil formidle til dig, i den situation du befinder dig i lige nu. I mine sessioner har jeg stor fokus på din sjæl og hvordan du kan nå dit fulde potentiale- Der er mulighed for at stille spørgsmål undervejs, dog er det ikke altid man er klar til svarene.

Kombi

  • 900 kr 

Af 75 min


I en Kombi-behandling kombinerer jeg clairvoyance/afdødekontakt og Reiki-healing, så det passer helt individuelt til dit behov.


Vi starter med en lille snak, for at finde ud af hvad der er på spil.


Via Reiki-healing går jeg ind og laver en læsning af de forskellige chakraer vi har i kroppen, samt hjælper med at forløse blokeringer.


Vi slutter af med en clairvoyance som tager afsæt i chakralæsning samt i hvad der fylder hos dig


Afdøde kontakt 

  • 800 kr

Af 45 min

Har du mistet en af dine kære?


Det at miste en, det gør ondt, og man står tilbage med så mange ubesvarede spørgsmål. Derfor kan en kontakt med en kær afdød være så givende og healende i din sorg.


De kære afdøde vil så gerne i kontakt med os, og de kommer tit med beviser, så du ikke er i tvivl om hvem der er igennem til dig.


Det er et energisamarbejde mellem den afdøde og dig, så du skal være åben - jeg virker blot som kanal mellem jer. Du kan undervejs stille spørgsmål til dem. Vi bestemmer ikke altid hvem der kommer - jeg lader dem komme der har lyst til at komme frem.

Husrensning

  • 1500 kr + kørsel

Af 1,5-2 timer

Sker der ting i dit hjem?


Føler du dig til tider overvåget, eller er der et eller andet du ikke kan sætte en finger på, men som føles forkert? Der kan være tale om en afdød person som har en tilknytning til boligen eller området.


Under en husrensning går jeg huset igennem og mærker efter hvad der er, og hjælper med at få de afdøde til at krydse over. Derudover inviterer jeg dine kære afdøde til at komme tæt på, da de giver masser af tryghed og kærlighed til hjemmet.


Dette vil give ro og mere harmoni i jeres bolig. 

Fjernhealing/clairvoyance

  • 600 kr 

Af 55 min


 Healing er ikke bundet af tid og rum, men bevæger sig gennem det æteriske lag og virker på den måde øjeblikkeligt på modtageren uanset afstand.

 

Fjernhealing med chakralæsning samt budskaber er godt for dig der ikke har mulighed for at komme fysisk, men som ønsker klarhed og healing.

 

Vi aftaler et tidspunkt hvor du kan sidde/ligge uforstyrret i ca. 25 min., hvor du vil modtage healing. Efterfølgende ringer jeg til dig, og du vil modtage en clairvoyance med afsæt i chakralæsning, og hvad der fylder for dig i dette øjeblik. 

Englekort læsning

  • 550 kr 

Af 45 min


Når jeg ligger englekort bruger jeg altid mine clairvoyante evner undervejs, da jeg mener at det giver et endnu bedre billede af det liv jeg har mellem hænderne. Det gør at det kan blive mere specifikt.

I en session får du to kortlæsninger, vi kommer ind på personlighed, de følelser du står i lige nu, hjemmet/familie, parforhold/relationer og livsmission/karrierer. Der er altid mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

bliv klogere på dig selv og få indblik i hvor du står.

Spørg clairvoyanten

  • 200 kr pr spørgsmål

Nogle gange kan man have behov for at få belyst noget akut og meget specifikt. Du kan spørge om alt mellem himmel og jord, det der er vigtigt for dig. I forhold til etik, som jeg vægter højt, er det kun muligt at stille ind på din energi og ikke andre personer omkring dig, ej heller afdøde kontakt.

 

I mit arbejde med clairvoyance, stiller jeg mig til rådighed overfor dine guider, dem som kender dig og din livsvej allerbedst. Derefter formidler jeg deres svar til dig på skrift.

 

Du kan sende spørgsmål til min mail: post@mettefink.dk over privat besked eller på sms 31747377.

 

Du kan forvente svar inden for 48 timer.

 

Der overføres til 135848