behandlinger

Behandlinger

Reiki healing

  • 650 kr (januar tilbud 520)
  • Barn 0-13 år 300 kr

Af 45 min

Reiki betyder universel livsenergi og det betyder i praksis, at det hjælper med at få genoprettet kroppens energisystem. Det er muligt, at frigøre energiblokeringer og afhjælper mange fysiske og psykiske ubalancer. Energien er en livskraft der strømmer gennem den fysiske krop, gennem chakraer og organer. Derudover kan Reiki healing løsne følelsesmæssige svære situationer og traumer som sidder i kroppen.

Ved første besøg vil jeg lave en chakra læsning og hvorefter vi får en snak om hvad der rør sig præcis for dig som klient og hvad det videre forløb kan være.

Reiki healing & varmeterapi 

  • 900 kr (januar tilbud 720)

Af 120 min

30 min reiki og 30 min i saunatæppe på den måde får du gennemgået hele kroppen på samme tid. Efterfulgt af ca. 20 min samtale.

Infrarød varme behandling bliver tit italesat som slankebehandling og dette er selvfølgelig også en af fordelene ved det men jeg er kæmpe fan fordi det

Booster immunsystemet

Mindsker stress og træthed

Giver energi og hjælper med søvnproblemer

Smertelindring

Lindrer ledsmerter og stivhed

Afgiftning af kroppen (detox)

Generel følelse af velvære

Ved at benytte infrarød varme går det helt ind i kroppen, man mærker hvordan ens knogler bliver varmet op på en behagelig måde. Sauna-tæppet føles som en stor sovepose, hvor du ligger ned og slapper af, imens behandlingen står på i 30 min mens du lytter til dejligt afslappende musik.

Under behandlingen har du stramtsiddende tøj, som f.eks. leggings og tynd bluse. Det er meget forskelligt hvor meget man sveder under en behandling så hav gerne skiftetøj med for en sikkerhedsskyld.

Personer med Feber, sclerose, epilepsi, hjerte-karsygdomme, hjertefejl, åbne sår, gravide, pacemaker, hæmofili, hvis du tager blodfortyndende medicin, har kroniske tilstande, der gør dig ekstremt følsom overfor høj varme samt børn og unge under 17 år.

Clairvoyance/Coaching

  • 800 kr

Af 55 min

Under en Clairvoyance stille jeg mig til rådighed for dine guider, hjælper og kære afdøde, her høre, ser og mærker jeg, hvad de gerne vil formidle til dig, i den situation du befinder dig i lige nu. Under mine clairvoyance sessioner oplever jeg tit at det er familie mønstre der er i fokus, hvorfor du tit havner i uheldige situationer. Ved at skabe fokus på dette, har man muligheden for at ændre det. Her bruger jeg min coacing del, vi skal i samarbejde finde en løsning der passer dig at arbjede videre med. Der er mulighed for at stille spørgsmål undervejs, dog er det ikke altid man er klar til disse svar. Kombi

  • 900 kr 

Af 75 min


I en kombi-behandling kombinerer jeg clairvoyance og reiki healing så det passer helt individuelt til dit behov.
Vi starter med en lille snak, for at finde ud af hvad der er på spil, samt trækker et lille kort som hjælper med at sætte fokus på det emne du sidder med.
Via Reiki healing går jeg ind og laver en læsning af de forskellige chakraer vi har i kroppen, samt hjælper med at forløse blokeringer.
Vi slutter af med en clairvoyance som tager afsæt i chakra læsning samt i hvad der fylder hos dig.


Afdøde kontakt 

  • 800 kr

Af 45 min

Har du mistet en af dine kære?
Det at miste en, det gør ondt og man står tilbage med så mange ubesvaret spørgsmål. Derfor kan en kontakt med en kær afdød være så givende og healede i din sorg.
De kære afdøde vil så gerne i kontakt med os, og de kommer tit med beviser, så du ikke er i tvivl om hvem der er igennem til dig.
Det er et energisamarbejde mellem den afdøde og dig, så du skal være åben, jeg virker blot som kanal mellem jer. Du kan undervejs stille spørgsmål til dem. Vi bestemmer ikke altid hvem der kommer, jeg lader dem komme der har lyst til at komme frem.

Husrensning

  • 1500 kr + kørsel

Af 1,5-2 timer

Sker der ting i dit hjem?
Føler du dig til tider overvåget eller er der et eller andet du ikke kan sætte en finger på, men som føles forkert. Der kan være tale om en afdød person, som har en tilknytning til boligen eller området.
Under en husrensning går jeg huset igennem og mærker efter hvad der er og hjælper med, at få de afdøde til at krydse over. Derudover inviterer jeg dine kære afdøde til, at komme tæt på, da de giver masser af tryghed og kærlighed til hjemmet.
Dette vil give ro og mere harmoni i jeres bolig.  

Fjernhealing/clairvoyance

  • 600 kr 

Af 55 min


Healing er ikke bundet af tid og rum, men bevæger sig gennem det æstetiske lag og virker på den måde øjeblikkeligt på modtageren uanset afstand.

Fjern healing med chakra læsning samt budskaber er godt for dig, der ikke har mulighed for at komme fysisk, men som ønsker klarhed og healing.

Vi aftaler et tidspunkt, hvor du kan sidde/ligge uforstyrret i ca 25 min hvor du vil modtage healing. Efterfølgende ringer jeg til dig og du vil modtage en clairvoyance med afsæt i chakra læsning og hvad der fylder for dig i dette øjeblik.  


Foto-afdødekontakt via mail

  • 350 kr

Står du med et savn og kunne godt bruge en lille besked fra en kær afdød så kan det gøres via et billede. Dette er især godt hvis du ønsker kontakt til en bestemt afdød og du ikke har mulighed for en fysisk tid i min klinik.

Den afdøde du gerne vil i kontakt med skal have været død i mere end et års tid, da energien ellers vil virke forvirrende. Derudover skal billedet du sender være så tæt på dødstidspunket som muligt, samt at man skal kunne se øjnene på ham/hende. 
Billedet skal sendes til post@mettefink.dk og jeg sender mail tilbage inden for 48 timer med svar og en beskrivelse af vores "samtale" og der vil altid været et budskab med til dig fra den afdøde samt bevis.

Spørg clairvoyanten

  • 200 kr pr spørgsmål

Nogle gange kan man have behov for at få belyst noget akut og meget specifikt. Du kan spørge om alt mellem himmel og jord, det der er vigtigt for dig. i forhold til etik, som jeg vægter højt er det kun muligt at tune op på din energi og derved ikke andre personer omkring dig, ej heller afdøde kontakt.

I mit arbejde med clairvoyance, stiller jeg mig til rådehed overfor dine guider, dem som kender dig og din livsvej aller bedst. Derefter formidler jeg deres svar til dig på skrift.

Du kan sende spørgsmål til min mail: post@mettefink.dk over privat besked eller på sms 31747377.

Du kan forvente svar inden for 48 timer.

Der overføres til 135848