behandlinger

Behandlinger

Reiki healing

  • 650 kr
  • Barn 0-13 år 400 kr

Af 45 min

Reiki betyder universel livsenergi og det betyder i praksis, at det hjælper med at få genoprettet kroppens energi balance. Det er muligt at frigøre energiblokeringer og afhjælper mange fysiske og psykiske ubalancer. Energien er en livskraft der strømmer gennem den fysiske krop, gennem chakraer og organer. Derudover kan Reiki healing løsne følelsesmæssige svære situationer og traumer som sidder i kroppen.

Ved hver session vil jeg lave en chakra læsning og hvorefter vi får en snak om hvad der rør sig præcis for dig som klient og hvad det videre forløb kan være.

Krystal healing 

  • 700 kr 

Af 60-80 min

Krystal healing, er blevet brugt igennem alle tider. Vi mennesker har altid brugt naturens kræfter og ressourcer, til at skabe balance og healing med. Naturen er fuldt med naturlig medicin til krop, sind og sjæl og her især de vidunderlige egenskaber som krystaller og sten har med sig. De er med til at skabe balance både på jorden og i alt levende omkring sig.

Det som krystal healing kan gøre for dig er at hjælpe krop, sind og sjæl med det du har brug for, det hjælper dig til at blive klogere på dig selv og se hvad du har brug for at arbejde videre med i din egen udvikling for at komme tilbage til din naturlige balance.

En krystal healing hos mig får du både samtale før og efter healing. Jeg går op i at du er med hele vejen og får forklaret hvad der foregår undervejs. Hvis jeg kan mærke at der er behov for det kobler jeg reiki healing på. Husk på at ingen behandlinger er ens og det er helt okay.

Clairvoyance/Coaching

  • 800 kr

Af 55 min

Under en Clairvoyance stille jeg mig til rådighed for dine guider, hjælper og kære afdøde, her høre, ser og mærker jeg, hvad de gerne vil formidle til dig, i den situation du befinder dig i lige nu. Under mine clairvoyance sessioner oplever jeg tit at det er familie mønstre der er i fokus, hvorfor du tit havner i uheldige situationer. Ved at skabe fokus på dette, har man muligheden for at ændre det. Her bruger jeg min coacing del, vi skal i samarbejde finde en løsning der passer dig at arbjede videre med. Der er mulighed for at stille spørgsmål undervejs, dog er det ikke altid man er klar til disse svar. Kombi

  • 900 kr 

Af 75 min


I en kombi-behandling kombinerer jeg clairvoyance og reiki healing så det passer helt individuelt til dit behov.
Vi starter med en lille snak, for at finde ud af hvad der er på spil, samt trækker et lille kort som hjælper med at sætte fokus på det emne du sidder med.
Via Reiki healing går jeg ind og laver en læsning af de forskellige chakraer vi har i kroppen, samt hjælper med at forløse blokeringer.
Vi slutter af med en clairvoyance som tager afsæt i chakra læsning samt i hvad der fylder hos dig.


Afdøde kontakt 

  • 800 kr

Af 45 min

Har du mistet en af dine kære?
Det at miste en, det gør ondt og man står tilbage med så mange ubesvaret spørgsmål. Derfor kan en kontakt med en kær afdød være så givende og healede i din sorg.
De kære afdøde vil så gerne i kontakt med os, og de kommer tit med beviser, så du ikke er i tvivl om hvem der er igennem til dig.
Det er et energisamarbejde mellem den afdøde og dig, så du skal være åben, jeg virker blot som kanal mellem jer. Du kan undervejs stille spørgsmål til dem. Vi bestemmer ikke altid hvem der kommer, jeg lader dem komme der har lyst til at komme frem.

Husrensning

  • 1500 kr + kørsel

Af 1,5-2 timer

Sker der ting i dit hjem?
Føler du dig til tider overvåget eller er der et eller andet du ikke kan sætte en finger på, men som føles forkert. Der kan være tale om en afdød person, som har en tilknytning til boligen eller området.
Under en husrensning går jeg huset igennem og mærker efter hvad der er og hjælper med, at få de afdøde til at krydse over. Derudover inviterer jeg dine kære afdøde til, at komme tæt på, da de giver masser af tryghed og kærlighed til hjemmet.
Dette vil give ro og mere harmoni i jeres bolig.  

Fjernhealing/clairvoyance

  • 600 kr 

Af 55 min


Healing er ikke bundet af tid og rum, men bevæger sig gennem det æstetiske lag og virker på den måde øjeblikkeligt på modtageren uanset afstand.

Fjern healing med chakra læsning samt budskaber er godt for dig, der ikke har mulighed for at komme fysisk, men som ønsker klarhed og healing.

Vi aftaler et tidspunkt, hvor du kan sidde/ligge uforstyrret i ca 25 min hvor du vil modtage healing. Efterfølgende ringer jeg til dig og du vil modtage en clairvoyance med afsæt i chakra læsning og hvad der fylder for dig i dette øjeblik.  


Spørg clairvoyanten

  • 200 kr pr spørgsmål

Nogle gange kan man have behov for at få belyst noget akut og meget specifikt. Du kan spørge om alt mellem himmel og jord, det der er vigtigt for dig. i forhold til etik, som jeg vægter højt er det kun muligt at tune op på din energi og derved ikke andre personer omkring dig, ej heller afdøde kontakt.

I mit arbejde med clairvoyance, stiller jeg mig til rådehed overfor dine guider, dem som kender dig og din livsvej aller bedst. Derefter formidler jeg deres svar til dig på skrift.

Du kan sende spørgsmål til min mail: post@mettefink.dk over privat besked eller på sms 31747377.

Du kan forvente svar inden for 48 timer.

Der overføres til 135848